Hirdetés

A Samsung feltekerhető tévével szállna versenybe nagy riválisával



|

Az LG-nek már van ilyen készüléke, és ez lehet, hogy nem tetszik a Samsungnak.

Hirdetés

A legtöbb embernek valószínűleg bőven elég az manapság, ha a tévéjének nagy képernyője van, nem volt horrorisztikus ára, és talán még okos is egy kicsit, de nyilván vannak olyan darabok is, amelyek még több igényt képesek kielégíteni.

Az így-úgy hajtogatható okostelefonok mellett ugyanis létezik összetekerhető TV is, amit még az LG dobott piacras 2020-ban, de érthető módon nem lett túlságosan elterjedt a koncepció a felhasználók körében.

Ennek ellenére a The Elec bizonyos forrásokra hivatkozva azt állította, hogy már zajlik a következő generációs QD-OLED panelek gyártása a Samsung Displaynél, és az a cél, hogy a jelenlegi kettőről egyre csökkentsék a használt üvegszubsztrát mennyiségét. Ennek következtében az új kijelző feltekerhető lehetne.

Hirdetés

Fontos viszont megjegyezni, hogy a Samsung Display inkább üzleti célokra készít kijelzőket, az otthoni használatra szánt tévék a Samsung Electronics műhelyéből származnak. Ám történt már olyan, hogy a két részleg osztozott valamilyen friss technológián, szóval elképzelhető, hogy a dél-koreai gyártó a boltok polcait is megtöltené az esetleges új készülékével.

Nagy kérdés viszont, hogy egyáltalán megéri-e ezzel foglalkoznia a Samsungnak. Az LG hasonló tévéje közel sem olcsó, és a megrendelése is macerásabb. A QD-OLED-hez kapcsolódó árakat elnézve pedig várhatóan a dél-koreaik sem szerénykednének az árcédulával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.