Hirdetés

A Samsung Galaxy Note szériára irigykedik az Apple



|

Az Apple állítólag digitális tollat adna az egyik új iPhone okostelefonjához.

Hirdetés

A legújabb pletykák szerint az Apple egy érdekes újítást fontolgat. A gyártó legnagyobb iPhone készüléke (vagyis az iPhone X utódja nagyobb kijelzővel - jelenleg Rolls-Royce kódnéven fut) ugyanis digitális tollat is támogathat. 

Hirdetés

Az OLED-kijelzővel szerelt eszköz állítólag 6,5 hüvelykes lesz, a vételára meghaladja az 1000 eurót, és ebben lesz a legtöbb funkció. Az egyik extra a digitális toll támogatása. Egy piacelemző szerint az Apple olyan digitális tollat dob majd piacra ehhez az iPhone-hoz, aminek köszönhetően közvetlenül a Samsung Galaxy Note szériájával versenyezhet. 

Az Apple Pencil persze nagyszerű termék, de annál valamivel hordozhatóbb megoldásra van szüksége az Apple-nek, ha tényleg labdába rúgna a Samsung S Tolla mellett. A pletykákat mindenesetre igazolják a szabadalmi bejegyzések és Tim Cook korábbi megjegyzései is. 

Az elemzők ugyanakkor megemlítik, hogy ha az Apple ki is adja idén ősszel az új digitális tollat, az nem a készülék házában lesz majd tárolható, mint a Galaxy Note 8-nál. Sőt: külön kell majd megvenni. Mivel az Apple gyorstöltőt sem adott ingyen az új készülékeihez, ezért nagy kérdés, hogy mekkora siker lehet egy olyan digitális toll az új iPhone-hoz, ami plusz költség, és elhagyni is könnyű. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.