Hirdetés

A Samsung már a középkategóriás telefonjaihoz sem ad töltőt



|

Két új modellnél is hiányzik a zászlóshajók dobozából már évek óta kispórolt kellék.

Hirdetés

Az Apple még 2020 őszén, az iPhone 12-széria rajtjánál vezette be, hogy környezetvédelmi okokra hivatkozva nem mellékeli a töltőt a készülékeihez, s ahogy az már más esetekben is megtörtént, a Samsung gyorsan követte a cupertinóiak példáját.

A koreai gyártó eddig csak a zászlóshajóinál  spórolta ki a töltőt a dobozból, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a középkategóriás szegmensbe is begyűrűzött ez a kellemetlen szokás.

Hirdetés

Elsőként a szivárogtató Suhanshu Ambhore írta meg a Twitteren, hogy az európai viszonteladóktól kapott tájékoztatása alapján a megjelenés előtt álló Galaxy A13-hoz, A23-hoz, M23-hoz és M33-hoz sem jár majd töltő.

A Samsung hivatalos termékoldalain azonban azt láthatjuk, hogy ez csak az alsó-középkategóriás Galaxy A13 és az A23 esetében igaz, míg a budget besorolású M23-nál és az M33-nál nem szerepel ott "a töltőt külön árusítjuk" kitétel. Mivel hivatalos forrásról beszélünk, nincs okunk kételkedni benne, hogy valóban így alakul  a helyzet. Az A13 és az A23 forgalmazása egyébként még ebben a hónapban elindul, az M-széria új képviselői később, várhatóan április és június között futnak be.

A Samsung lépése arra utal, hogy mostantól a gyártó megfizethetőbb készülékeinél sem garantált a töltő, azt viszont még korai lenne kijelenteni, hogy előbb-utóbb az összes dobozból eltüntetik a kiegészítőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.