Hirdetés

A Samsung máris cikizi a még meg sem jelent iPhone 14-et



|

A koreaiak szerint nem sok innovációt tartogat a vásárlóknak az Apple újdonsága.

Hirdetés

Néhány napja vált hivatalossá, hogy az Apple szeptember 7-én szerdán, hazai idő szerint 19:00 órai kezdettel tartja a következő termékbemutatóját, amely elsősorban az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro leleplezése körül forog majd. Az eddigi pletykák alapján az idei csúcsmodellek az A16 Bionic chippel, belógó szenzorsziget nélküli kijelzővel és 48 megapixeles kamerával érkeznek, biztosat azonban csak a műsor után mondhatunk.

A Samsung viszont már most garantálja, hogy az Apple újdonságai nem érnek majd fel a sajátjaihoz, a koreai gyártó legújabb reklámja ugyanis közvetlenül az iPhone 14 cikizésével igyekszik felhívni a figyelmet a tavasz óta kapható Galaxy S22 Ultrára és az augusztusban piacra dobott Z Flip4-re.

Hirdetés

A Buckle Up (kb. öveket becsatolni) című szpot már előre igyekszik letörni a lelkesedést az iPhone 14-modellcsalád iránt:

"Készülj fel az Apple legújabb bemutatójára, amellyel egy olyan világba lépsz be, ahol a fejek el fognak fordulni...csak nem a te irányodba. Ahol az okostelefonok legnagyobb felbontású kamerája valaki másnak a zsebében lesz. És az az epikus Hold-fotó, amiért mindenki rajong, nem a tiéd lesz. Mert ezek az újítások nem egy iPhone formájában érkeznek hozzád, hanem már itt vannak a galaxisban."

- szól a reklámot kísérő narráció, miközben a Galaxy S22 108 megapixeles kamerarendszerét és az összecsukható Galaxy Z Flip4-et csodálhatjuk meg. A videó alatti leírásban pedig csak egy rövid kérdés szerepel: vajon mit NEM találnak ki legközelebb?

Korántsem nem újdonság, hogy a Samsung az Apple kárára népszerűsíti a termékeit, a koreaiaknál ugyanis már régi hagyomány az efféle csipkelődés. A mostanihoz kísértetiesen hasonló forgatókönyvet követett például a Galaxy S III emlékezetes hirdetése, amely az iPhone 5-ért sorba állókon élcelődött, de 2017-ben nagyot ment az iPhone X megjelenéséhez kiadott film is, amelyben a belógó szenzorszigetet gúnyolta ki a piacvezető mobilgyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.