Hirdetés

A Samsung néhány napon belül kiadja a Galaxy F22-t, de több fontos infó már kiderült a telefonról



|

A Samsung indiai promóciós kampányának köszönhetően több részletet is megtudtunk a legújabb Galaxy készülékről.

Hirdetés

A Samsung Galaxy F22 modellről már néhány hónappal ezelőtt is osztott meg infókat a Samsung, viszont néhány nap múlva, július 6-án hivatalos keretek között fogja piacra dobni a vállalat a Galaxy széria legújabb készülékét. Az okostelefon promóciós kampánya Indiában már elkezdődött, így még a megjelenés előtt kiderült több részlet.

Hirdetés

A Samsung Galaxy F22 ezek alapján 6,4"-es 90 HZ-es Super AMOLED képernyőt kapott, ami HD+ felbontás megjelenítésére képes. A hátoldalon négy lencsével felszerelt kamerasziget kapott helyet, ebből a fő kamera 48 MP-es, az előlapon pedig egy 13 MP-es szelfikamera helyezkedik el.

A készüléket 6000 mAh-s akkumulátorral szerelték, és mivel az F22-t a Samsung a Galaxy A22 "nagytestvérének" szánja, vélhetően Helio G80 lapkakészlettel fog megjelenni, illetve kap egy ujjlenyomat olvasót is, a töltés pedig 15 W-os lesz.

A telefon dizájnját illetően az már biztos, hogy fekete színben elérhető lesz, de minden bizonnyal más opciók közül is lehet majd választani. A Samsung Galaxy F22 további részletei  július 6-án, vagyis jövő héten kedden fognak kiderülni, hacsak újabb promóciós anyagok nem árulnak el több információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.