Hirdetés

A Samsung összehajtható mobilja lesz a legdrágább a világon



|

Állítólag kétszer olyan drága lesz a Samsung Galaxy F, mint amennyibe a Huawei vagy a Xiaomi összehajtható mobilja kerül majd.

Hirdetés

A Xiaomi és az Oppo dél-koreai jelentések szerint jelenleg is azon fáradoznak, hogy kijelzőket szerezzenek az összehajtható mobiljukhoz. Valószínűleg sikerrel is járnak majd, hiszen az LG mindent elkövet, hogy a Samsung riválisait kiszolgálja a saját képernyőivel. A kínai BOE is keményen dolgozik, azonban közel sincs akkora tapasztalata. 

Hirdetés

Miközben a Huawei, a Xiaomi és az Oppo is gőzerővel fejleszti a korszakalkotó mobilját, addig a Samsungnak van a legnagyobb tapasztalata a kategóriában. A dél-koreai cég évek óta dolgozik az összehajtható mobilon, ami elvileg a januári CES-en, Galaxy F néven mutatkozik be. 

A Huawei többször is hangoztatta, hogy meg akarja előzni a Samsungot, és a világon elsőként villantani összehajtható mobilt. A jelentések szerint a Xiaomi is ezt tervezi, bár a Huaweihez képest jelentősen le van maradva. 

A hírek szerint azonban a Samsung kiemelt figyelmet fordít a Galaxy F-re, amit már többször kénytelen volt elhalasztani. Mindezek miatt egyszerűen nem hajlandó átengedni a világelsőséget a kínai riválisainak. 

Míg a fejlesztések terén a Samsung messze lehagyta a mezőnyt, addig a Xiaomi állítólag eltérő dizájnnal rukkolna elő, és jóval alacsonyabb vételárral csábítaná a vevőket. A Samsung Galaxy F vételára 2000 euró környékén mozog majd, míg a Xiaomi és az Oppo 900 euróért adnák az újdonságukat. A kínai cégek mindent elkövetnek, hogy immáron meghatározó és újító gyártókként kezeljék őket (mint az Oppo Find X vagy a Vivo NEX bizonyítja). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.