Hirdetés

A Samsung rövidesen Windowsra is elhozhatja az Apple eszközök egyik legmenőbb funkcióját



|

Emellett két másik Samsung-alkalmazás Windows 10-es debütálásáról is pletykálnak.

Hirdetés

Az Aggiornamenti Lumia szerint a Samsung arra készül, hogy Windows 10-re is elhozza Quick Share funkcióját a Microsoft Store-ba, plusz még két másik mobilalkalmazást, a Samsung Dailyt leváltó Free-t, illetve az úgynevezett Samsung O-t is.

A Quick Share lényegében úgy működik, mint Apple-környezetben (tehát iOS-es, iPadOS-es és MacOS-es eszközök között) az AirDrop, azaz Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül lehet villámgyorsan fájlokat küldeni rajta okostelefonok vagy Galaxy-eszközök között. Minimum feltétel a One UI 2.0-s felület, habár az nem derült ki, hogy Windows 10-eszközök esetén mik lennének a követelmények.

Hirdetés

A Free-t a One UI 3.0-val együtt mutatták be, ebben híreket és más tartalmakat lehet egy alkalmazásba sűrítve görgetni. Ugyanakkor a Samsung O-ról nem igazán tudni semmit sem, az Aggiornamenti Lumia szerint talán valamifajta telefonklónozóról lehet szó. Mindenesetre a híresztelések szerint napokon belül debütálhat.

A Samsung és a Microsoft híresen jó viszonyban áll, 2019 nyarán jelentették be például hosszú távú stratégiai együttműködésük megújítását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.