Hirdetés

A Samsung új távirányítójával sosem kell aggódnod a töltés miatt



|

Sci-fibe illő megoldással álltak elő a koreaiak.

Hirdetés

Talán mindenki ismeri azt a bosszantó jelenséget, hogy a tévék távirányítóiban valamiért mindig akkor merülnek le az elemek, amikor épp nincs otthon cseredarab, és persze a közeli bolt is éppen zárva van.

Az ilyen kellemetlen helyzetektől kímélt meg minket a Samsung korábban bemutatott Eco Remote távirányítója, amely fényenergiával töltötte fel a beépített akkumulátorát, a CES 2022 apropóján pedig most leleplezték az eszköz új, még ütősebb változatát.

Hirdetés

A frissített Eco Remote ugyanis a Wi-Fi router által kibocsátott rádióhullámokról tölti magát, tehát már a napra vagy a beltéri világításra sincs rászorulva az életben maradáshoz. Emellett továbbra is elérhető a napenergiás töltés, az eszközre pedig egy USB-C port is került, vagyis szinte teljesen kizárt, hogy hoppon maradjunk (hacsak nem megy tönkre az akku).

További újdonság, hogy a Samsung idén elhozza a dedikált Disney+, Netflix és Amazon Prime Video gombokkal készülő távirányító fehér változatát is, ami jobban passzol az olyan "életstílus-modellekhez", mint a The Frame, a Serif és a Neo.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.