Hirdetés

A samsungosok elégedettebbek, mint az iPhone-tulajdonosok



|

A felmérések szerint sokkal kedvezőbb véleménnyel vannak az emberek a Galaxy okostelefonokról, mint az Apple készülékeiről.

Hirdetés

A Twitter jó és rossz célt egyaránt szolgálhat, nem túl meglepő módon azonban sokan arra használják, hogy kifejezzék az elégedettségüket (vagy nem tetszésüket) egy-egy témával, termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban. 

Hirdetés

LikeFolio arra szakosodott, hogy ezt megfigyelje, és összegezze, hogy az emberek vajon mit gondolnak valamiről, illetve mennyire elégedettek. 

Legutóbb azt vizsgálta meg a cég, hogy a felhasználók hogyan állnak a Samsung és az Apple okostelefonjaihoz. 

Kiderült, hogy a twitteres közönség sokkal elégedettebb a Samsung Galaxy okostelefonokkal, mint az Apple iPhone-okkal. 

Ezen a platformon egyébként a múltban és jelenleg is jobb véleménnyel vannak a Samsung termékeiről, bár értelemszerűen a lelkesedés alábbhagyott a Galaxy Note 7 problémáinál. A korábbi szintre még nem tért vissza az elégedettség mértéke, azonban a samsungosok még mindig elégedettebbek, mint az iPhone-tulajdonosok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.