Hirdetés

A Samsungot is túlszárnyalja a Motorola RAZR 2022 magyar árazása



|

Könyékig bele kell túrnunk a zsebünkbe, ha a Motorola hajtogatós újdonságára pályázunk.

Hirdetés

A hajtogatós okostelefonok körüli érdeklődés tartós trendnek bizonyult, így egyre több gyártó nevez be a kategóriába. A Motorola az elsők között csapott bele a lecsóba a 2019-ben piacra dobott RAZR-rel, melynek idén nyáron mutatkozott be a harmadik generációja.

Az újdonságot már a magyar piacra is elhozza a gyártó, ám aki abban reménykedett, hogy a Lenovo szárnyai alá tartozó márka üdvöskéje olcsóbb lesz a nagy riválisnál, a hivatalosan 499 ezer forintos áron kapható Samsung Galaxy Z Flip4-nél, annak csalódnia kell majd.

A Motorola Razr 2022 ugyanis 550 ezer forintért kerül majd a boltokba, vagyis 40 ezer forinttal többet kell majd fizetnünk érte, mint a szintén nem gombokért kínált Flip4-nél.

Hirdetés

Ezért cserébe ráadásul ugyanúgy 6,7 hüvelykes, de alacsonyabb felbontású (393 vs. 426 ppi) kijelzőt kapunk, ugyanazzal a Snapdragon 8+ Gen 1 chippel és ugyanannyi, 8 GB memóriával.

A RAZR ugyanakkor előnyt élvez a kamerák felbontásában (50 MP/32 MP, míg a Samsungnál 12/10 MP az elő-és hátlapi egységek felbontása), illetve az 512 GB-os variánsához már 12 GB RAM-ot ad, ellentétben az összes tárhelyopciót  8 GB-al szállító koreaiakkal. Ami az akkumulátort illeti, a Razr 2022 itt ismét lemaradásban van, 200 mAh-val lőve alá a Flip4 3700 mAh-s telepének, cserébe viszont gyorsabban tölthető (30W vs. 25W).

Jól látható tehát, hogy összességében szoros a verseny a két összecsukható modell között, de sajnos egyiknél sem szerénykedtek az árazással. Hogy pontosan mikor kerül sor a hazai rajtra, annak kapcsán cikkünk írásakor még nincs információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.