Hirdetés

A Secretlab betört a gaming íróasztalok piacára



|

A Magnus Metal Desk a hasznos funkciók mellett még látványos RGB fényeket is kapott, hogy a dizájn egy cseppet se legyen unalmas.

Hirdetés

A 2014-ben alapított Secretlab elsősorban gamer székek gyártásával foglalkozik, és az egyik legismertebb prémium márka a piacon. A vállalat az új modellek tervezése mellett viszont előrukkolt a Magnus Metal Desk nevű íróasztallal, amelyet természetesen elsősorban a gamer célcsoportnak szán, viszont a praktikus technikai megoldásoknak köszönhetően munkavégzéshez is nagyszerű választás lehet.

Hirdetés

Az acél szerkezetű Magnus roppant tartós, nagyjából 100 kg-os terhelést is kibír. Legnagyobb előnye emellett, hogy lehetőséget biztosít a kábelek könnyű elrendezésére, amit a Secretlab mágneses panelek felszerelésével oldott meg. Több kiegészítő kábeltartót is lehet hozzá vásárolni, amiket egyéni igények szerint tudunk elhelyezni a Magnus felületén.

A nyitó promóció részeként pedig egy Signature Stealth Magpad egérpad is jár az asztalhoz, ami hatalmas felületet fed le, és ugyancsak könnyen rögzíthető a mágnesesnek megoldásnak hála. Emellett a testreszabható RGB panelekkel tehetik a felhasználók színesebbé és izgalmasabbá a szerkezetet.

A Magnus Metal Desk két méretben érhető el - a kisebb, 47,2 inch átmérőjű modell 399, míg az 59,1 inch átmérőjű modell 449 dollárba kerül. Mindkét asztal 27,5 széles és 29 inch magas. Előrendelni a modelleket a Secretlab hivatalos honlapján lehet, az 59 inches verzió kiszállítása várhatóan május 26-án kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.