Hirdetés

A Sony új kamerája a vloggerekre céloz



|

A Sony ZV-1-es kamerája kifejezetten olyan funkciókat kapott, amelyeknek a youtuberek és az egyéb platformokra dolgozó vloggerek örülhetnek.

Hirdetés

Az utóbbi években igencsak megszaporodott a különböző platformokra, de nagyobbrészt YouTube-ra tartalmat gyártó vloggerek száma, ezzel párhuzamosan a kereslet is nőtt a professzionális fényképezők kamerák iránt. A Sony most a vloggerek igényeit figyelembe véve készítette el az új ZV-1-es megoldását, amelyet egyébként egy RX100 VII fényképező alapjaira épített, de speciális megoldásokkal videózásra optimalizált. 

Hirdetés

Könnyebb lett megtalálni a felvételt elindító gombot, illetve a bokeh módhoz is külön kapcsoló került az eszközre. Mivel sok vlogger valamilyen terméket mutogat, ezért a ZV-1 olyan módot is kapott, ami által automatikusan az illető arca és a kamera közé tartott tárgyra fókuszál. 

A folyamatos visszajelzésben nemcsak felvételt jelző LED segít, hanem egy kihajtható és forgatható, 3 hüvelykes érintőkijelző is. A beépített mikrofonhoz pedig extra tartozék jár a szélzaj ellen. A 4K-s kamera így persze nem lesz olcsó, júniusban, 799 dolláros árcédulával felcímkézve érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.