Hirdetés

A szeptemberi PC World középpontjában a tévézés áll



|

Aktuális lapszámunkban segítünk a tartalomfogyasztási szokásokhoz leginkább passzoló tévé kiválasztásában, és ezúttal egy helyett két ajándék játékkal, valamint három segédprogrammal kedveskedünk olvasóiknak.

Hirdetés

Az idei ősz nem hasonlítható egyik korábbihoz sem; a legtöbb nagy sportesemény elmaradt, vagy ürességtől kongó lelátók előtt zajlott le, és mozitermek újranyitása felett érzett öröm is könnyedén kérészéletűnek bizonyulhat. Emiatt cseppet sem meglepő, hogy ismét fénykorát éli az otthoni szórakozás mindmáig legkedveltebb formája, a tévénézés. Miközben a lineáris műsorszolgáltatások iránti érdeklődés a sportközvetítések kivételével drasztikusan visszaesett, az on demand alapú tartalomfogyasztás sosem látott népszerűségnek örved, amiből a Netflixhez hasonló streamszolgáltatók profitálnak. Emellett töretlen a videojátékok térhódítása is. Attól függően, hogy a sportot, a filmeket és sorozatokat, vagy épp a játékot helyezzük az első helyre, más tulajdonságokkal bíró készülék az ideális választás, mi pedig segítünk meglelni az olvasóink igényeit legjobban kiszolgálni képes modelleket.

Hirdetés
 

Mindezen túl megmutatjuk, miként lehet együtt mozizni barátainkkal, akik a földrajzi távolság, vagy esetleg járványügyi intézkedések miatt nem lehetnek velünk, és hogyan növelhetjük telefonunk biztonságát közel száz százalékosra. Azt is megnézzük, hogy az újabb belépőszintű készülékek felülmúlják-e a három évvel korábbi csúcsmobilokat, továbbá utánajárunk a TikTok, az Epic Games, és a Ubisoft botrányainak.

További témáink részletesen:

Mentsd meg a PC-det!

Csak azért, mert elszálltak felette az évek, még korántsem biztos, hogy ideje nyugdíjaznunk számítógépünket. Állapotának helyes felmérését követően már néhány egyszerű hardvercsere hatására megtáltosodhat.

Mindenre elegendő a Windows Defender?

Ahhoz képest, hogy hosszú ideig használhatatlan volt, mostanra rengeteget fejlődött a Windowsba integrált vírusvédelem. Megnéztük, hogy teljesít a fizetős szolgáltatásokhoz képest, sikerült-e utolérnie azokat.

Dopping az e-sportban

Léteznek már nemzetközi szervezetek és milliós nézettségű tornák, megjelentek a szponzorok és már a fogadóirodák is foglalkoznak vele, de a teljesítménynövelő szerek alkalmazásánál semmi sem bizonyítja ékesebben, hogy a videojáték megérkezett a profi sporttá vált.

Retró gaming Androidon

Könnyűszerrel varázsolhatunk mobilunkból retró konzolt, ehhez nem kell más tenni, mint a cikkben szereplő útmutatást követni. Bemutatjuk a hasznos kiegészítőket és a legjobb klasszikus játékokat is.

A szeptemberi PC World mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data, Bitdefender) felül ajándékba adjuk a Softland novaPDF 10 Lite, az IObit Maleware Fighter 8 Pro szoftverek kulcsát. Ezen felül természetesen előfizetőinknek és vásárlóinknak is ugyanúgy jár a mesés és emlékezetes utazással kecsegtető Syberia, valamint annak közvetlen folytatása, a Syberia II. Mindkét kultikus kalandjátékból a steames változatot adjuk ajándékba.

Tartalom 

Trend

Az FBI is arra kér: ne használj Windows 7-et!
Hírek
Szerkesztőink ajánlják

Fókusz

Mozi, sport és játék a tévén
Tévénézés együtt, de távol
Házhoz jön a mozi

Eszközök

Mentsd meg a PC-det!
Nagy öregek az ifjú titánok ellen
Philips 328E1CA
Panasonic RZ-S500W
Huawei MatePad 10.4" LTE
Panasonic Lumix G100
LG Xboom Go PL7
Mennyire zöld az 5G?
Piactér

Szoftver

Biztonságban mobilon
Softland novaPDF 10 Lite (PC World Plus)
IObit Maleware Fighter 8 Pro (PC World Plus)
EaseUS Partition Master Pro (PC World Plus)
Mindenre elegendő a Windows Defender?
A hónap szoftverei
A valóság virtualizálói
A nagy TikTok-háború
Így lesz saját webcímed
A hónap mobilalkalmazásai

GameStar

Zaklatott játékfejlesztők
Batman halott, Superman gonosz
Ajándék játékok - Syberia és Syberia II (PC World Plus)
A hónap játéka - Microsoft Flight Simulator
Az Epic harca az Apple és a Google ellen
Dopping az e-sportban

Tippek

Retró gaming Androidon
Focizz a saját platformodon
Virtuális Arduino
Segélyvonal

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál az aktuális lapszámba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.