Hirdetés

A szobafestők álma: ezzel a szenzorral nem kihívás a színek pontos meghatározása



|

A Nix Mini Color Sensor 2 még abban is segít, hogy a bemért színre festhesd otthon a falakat.

Hirdetés

Grafikusok, vagy más kreatív szakemberek számára egyértelmű, hogy a "Milyen színű ez?" kérdésre egyáltalán nem egyszerű a válasz. A digitális és nyomtatott anyagokon számos különböző módszerrel reprodukálhatunk színeket, így az eredeti elképzeléstől egészen más árnyalatok is megjelenhetnek egy kész terméken. De van egy ügyes kütyü, ami segíthet elkerülni a színekhez kapcsolódó baleseteket.

A Nix Mini Color Sensor úgy garantálja, hogy minden alkalommal pontosan határozza meg a tárgyak vagy felületek színét, amihez hozzáérintjük, hogy minden környezeti fényt kizár, és a saját fényforrásával világítja meg a vizsgálni kívánt felszínt.

Hirdetés

Ezt követően a szenzorhoz csatlakoztatott okostelefon képernyőjén rögtön láthatjuk az adott színt és a hozzá tartozó színkódot is.

A hardcore lakberendezők viszont nem kell, hogy itt megálljanak, és akár egyből olyan festékeket is kereshetnek, amikkel saját otthonukban meghonosíthatják a bemért színt.

A Nix adatbázisában számos gyártó több, mint kétszázezer festékéről szerepelnek jellemzők, így a rendszer nagy pontossággal találhatja meg, melyik árnyalat áll legközelebb az általunk vett mintához, sőt, rögtön ajánlhat hozzá kiegészítő színeket is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.