Hirdetés

A tanulmányok szerint nagyon rossz hatással van az egészségünkre a klímaváltozás



|

Kaliforniai kutatók szerint a klímaváltozás hatásainak következtében egyes emberek hajlamosabbak lehetnek a rákos megbetegedésekre.

Hirdetés

Kaliforniai kutatók arra figyelmeztetnek, hogy a klímaváltozás rossz hatással van és lesz az emberek egészségére, konkrétan több lehet a véleményük szerint a rákos beteg, főleg a tüdőrák jelent majd nagy veszélyt. A tudósok 60 meglévő elemzést vizsgáltak meg, és arra jutottak, hogy a hőmérsékleteket emelkedése, az erdőtüzek gyakoribbá válása, az esőzési minták változása és a levegő minőségének romlása mind rossz hatással vannak az egészségre, és olyan betegségek terjedését is felerősítik, mint például a malária. 

Hirdetés

A szakemberek szerint gyors beavatkozásokra van szükség, hogy mérsékeljék az emberek egészségére gyakorolt káros hatásokat.

A rákos megbetegedések számának emelkedése kapcsán a légszennyezettség jelenti a legnagyobb problémát, főleg az ipari toxinok, a vízkészletek és az ételek szennyezése, valamint az UV-sugárzás ami, ami tovább ronthatja a dolgokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.