Hirdetés

A te lakásodból sem hiányozhat egy ilyen okos képkeret



|

A 10 hüvelykes Skylight Frame-re e-mailben küldhetjük el a fotókat.

Hirdetés

A piac tele van digitális képkeretekkel, és mindegyik képes rá, hogy az értéket képeket végtelen ciklusban váltogassa. Gyakran azonban az okos képkeret butává változik, és mindig ugyanazokat mutatja: a tulajdonosok egyszerűen elfelejtik cserélgetni a tartalmakat. 

Hirdetés

A Skylight Frame képkeret azért különleges, mert e-mailt lehet rá küldeni. Ha van egy új és érdekes fotónk, csak küldjük el, a képkeret máris megjeleníti, nem kell rá kézzel másolgatnunk. 

A fejlesztők ötlete az volt, hogy mivel úgyis mindenki folyton e-mailben és szöveges üzenetben küld képeket az ismerőseinek, ezért ezt megteheti a képkerettel is. A Skylight Frame a névjegyek sorába kerül, és így a fotók megosztásakor elég csak hozzáadni a listához. 

Mindegyik modell külön e-mail-címet kap, vagyis több keretre is el tudjuk küldeni ugyanazokat a képeket egyszerre. A diavetítés funkció mellett egy konkrét kép megjelenítésére is alkalmas a keret, amely értesítésben jelzi, ha új fotó érkezett rá.

A tárhelye 4 GB-os, vagyis nagyjából 4000 fotót tud tárolni. A tartalmak helyileg is törölhetőek róla, de ha betelik a tároló, magától törli a régi fotókat. A levelezőszerveren csak addig van rajta egy-egy kép, amíg a keret letölti onnan. A keret ára 159 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.