Hirdetés

A TikTok már teszteli a hosszabb videók feltöltésének lehetőségét



|

Az új fejlesztésnek köszönhetően akár 5 perces alkotásokat is lehetne publikálni a közösségi oldalon.

Hirdetés

A TikTok népszerűsége továbbra is töretlen, a 2020-ban a világ legnépszerűbb közösségi média platformjává váló alkalmazás fejlesztői pedig továbbra is kísérleteznek az újabb fejlesztések bevezetésével. Nemrégiben vált elérhetővé a TikTok Stories funkció, ami erősen hasonlít a Snapchat és az Instagram Stories lehetőségeire, vagyis a felhasználók 24 órán keresztül látható tartalmakat oszthatnak meg.

Az alkalmazás fejlesztői ezúttal azt tesztelik, hogy legyen-e lehetőség a jelenlegi rendszertől eltérően hosszabb, akár 5 perces videókat is feltölteni. A funkció egyelőre csak kevés felhasználó számára elérhető.

Hirdetés

Az újdonságról a közösségi médiával foglalkozó Matt Navarra számolt be Twitteren, aki korábban az elsők között szólt arról is, hogy a TikTok 3 percesre növeli a feltölthető videók korlátját. Azóta ez a limit már 5 percre nőhetett, viszont érkeztek olyan beszámolók is, amelyek alapján a rendszer akár 10 perces korlátot is engedélyez.

Érdekes, hogy amíg a YouTube bevezette a Shorts lehetőségét, ami kifejezetten a TikTok rövid videós rendszerének vetélytársának szánnak, addig a TikTok pont ellenkezőleg, az egyre hosszabb videók feltöltésének lehetőségét teszteli. Sőt, a Bytedance alkalmazásához hasonló rövid klipes rendszert nemrégiben beindította a Reddit is, amelynek hivatalos iOS applikációjában érhetőek el a videók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.