Hirdetés

A TikTokon végre könnyen megtaláljuk majd a korábban nézett videókat



|

A TikTok egy új funkciót tervez, amivel egy helyen találhatjuk majd meg a videókat, amiket korábban néztünk meg.

Hirdetés

Továbbra is komoly a rivalizálás a TikTok és más videós platformok között, miután sok más alkalmazásban jelent meg rövid videók megosztásának lehetősége, a TikTok is a versenytársak területére merészkedik hosszabb videók megosztásának lehetőségével.

A ByteDance a feltöltők mellett úgy tűnik, hogy a nézőknek is készül egy új funkcióval, ami alapvető fontosságú bármilyen tartalmi platformnak, most pedig a korábbi félmegoldásokkal ellentétben egy teljes értékű feature-ként kerül be az applikációba.

Hirdetés

A TikTok felhasználóinak jelenleg komolyabb erőfeszítéseket kell tennie mobilon, ha ismét meg szeretnének találni egy videót, amit korábban már láttak. Az alkalmazás keresőjében van egy feature, amivel az utóbbi egy hétben megnézett videókra szűkíthetjük a találatokat, de ennek a működéséhez emlékeznünk kell legalább egy keresőkifejezésre, amivel megtalálhatjuk az adott képsorokat. Emellett sokan könyvjelzőt tettek azokhoz a videókhoz, amiket később még meg szerettek volna nézni, de egy idő után ezeknek a kezelése is egészen bonyolulttá válhat.

Erre a problémára jelenthet megoldást az új funkció, amit egy, a Twitteren megosztott screenshot  tanulsága szerint épp tesztelnek a fejlesztők. Ebben úgy tűnik, egy helyen - feltételezhetően kronologikus sorrendben - találhatjuk majd meg a videókat, amiket korábban néztünk meg.

A felhasználók nagy részénél még valószínűleg nem aktiválták a TikTok új funkcióját, de amennyiben a terveknek megfelelően működik, valószínűleg széles körben is megjelenteti a ByteDance.

Az ügyfelei mellett viszont minden bizonnyal a munkatársaival való viszonyára is komoly figyelmet kell fordítson a cég, ugyanis a TikTok egykori moderátorai nemrég beperelték a platform üzemeltetőit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.