Hirdetés

A Tinder zenei ízlésük alapján párosítaná össze az embereket



|

A randiapp új funkcióval bővíti a Spotify integrációját, könnyebb lesz megtalálni a közös hangot másokkal.

Hirdetés

A világ egyik legnépszerűbb randiapplikációja, a Tinder a számos különböző prémium előfizetési lehetőségek mellett több innovatív megoldással is próbálja serkenteni időnként a felhasználókat. Idén augusztusban tért vissza az interaktív Swipe Night esemény, és halloween alkalmából is megadhattak néhány extra információt magukról a felhasználók a Vibes opcióknak köszönhetően. Most pedig a már régóta működő Spotify-integráció bővül egy érdekes lehetőséggel.

Hirdetés

A Tinder már egy ideje együtt dolgozik a Spotify fejlesztőivel is; Anthem, vagyis himnusz címen megadható megadhatjuk a kedvenc dalunkat a profilon, illetve meg lehet osztani azt is, hogy melyik előadókat hallgatjuk a leggyakrabban. Erre a lehetőségere tesz rá egy lapáttal a Music Mode, aminek köszönhetően automatikusan elindul az Anthem dal, ha valaki megnyitja az adott felhasználó profilját. A mód mindenki számára elérhető lesz, aki a Tinder-profiljához kapcsolja a Spotify-fiókját.

A Tinder felmérései szerint a Z generációs felhasználóinak nagyjából 40%-a adott meg Anthemet a profiljukon, ennek köszönhetően pedig 10%-kal nagyobb eséllyel találnak magunknak párt a platformon. Éppen ezért a Music Mode célja, hogy a zenéket még könnyebben elérhetővé téve hozza össze az embereket, és könnyebb legyen kapcsolatot kialakítani.

A Music Mode a következő hetekben minden Tinder-felhasználó számára elérhetővé válik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.