Hirdetés

A többi modellnél gyorsabban tölthetjük majd az iPhone 14 Prót



|

A hivatalos bejelentés előtt újabb technikai specifikáció szivároghatott ki.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk az iPhone 14 termékcsalád és az Apple Watch Series 8 hivatalos bemutatójára, ugyanis néhány nappal ezelőtt az Apple bejelentette, mikor kerül sor az eseményre. A kiszivárgó adatoknak viszont semmi nem állja útját, így ezúttal is idő előtt derült ki egy részlet a legújabb okostelefonokat illetően.

Egy bennfentes értesülései alapján kiderült, hogy a 14-es széria egyik tagját szignifikánsan gyorsabban tölthetjük majd mint olcsóbb rokonait, vagy az egyébként továbbra is rendkívül népszerű iPhone 13-asokat.

Hirdetés

Duan Rui a Twitteren osztotta meg, hogy az iPhone 14 Pro készülékek a 30 W-os gyorstöltést is fogják támogatni, ami jelentős előrelépés az iPhone 13 20 W-os lehetőségeihez képest. A híresztelés alapja, hogy egy meg nem nevezett gyártó már 30 W-os iPhone 14 adaptereket küld tesztelésre egyes médiaportáloknak.

Egy biztos - szeptember 7-én 19:00 órai kezdettel lezajlik az Apple bemutatója, ahol már garantáltan tudni fogjuk, hogy a legújabb iPhone szériát milyen gyorsan tölthetjük majd. És persze minden egyéb fontos részletre fény derül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.