Hirdetés

A Top Gear és a The Grand Tour stábtagja drónnal lőtte a világ legmenőbb esküvői videóját



|

Tapasztalt pilótával és gondos koreográfiával semmi sem lehetetlen.

Hirdetés

Manapság már az esküvői videók repertoárjában is elengedhetetlen kelléknek számítanak a drónok, ha más nem, akkor legalább egy felülről rögzített csoportos integetés erejéig. Kreatív és elcsépelt megoldásokból egyaránt nincs hiány, egy új film viszont most megmutatja, hogy miként is kellene kinéznie egy tökéletes koreográfiának.

A hangsúly a koreográfián van, a videó ugyanis megrendezett jelenetek sora, vagyis nem egy valódi esküvőn lőtték. Ez persze mit sem von le a film értékéből, hiszen kivételes koordináció és repülési jártasság kellett az elkészítéséhez. Az utóbbiról a drónt kezelő  Andy Lawrence gondoskodott, aki többek között a Top Gear és a The Grand Tour c. műsorok autós trükkjeinek légi felvételeiért is felelt már.

Hirdetés

Az esküvői bevetést viszont eddigi karrierje "legszórakoztatóbb és legbonyolultabb" projektjeként jellemezte, hozzátéve, hogy az épületből ki-be cikázó 500 méteres táv berepülése élete egyik legnagyobb kihívása volt.

A filmet a Londontól 90 km-re található Elmour Court esküvői helyszín rendelte, és mi tagadás, elég ütősre sikeredett a reklám. A 150 másodperces videóban a nagy nap tipikus előkészületeibe tekinthetünk be, egyetlen, folyamatos felvétellel átrepülve a festői angol kastély összes helyiségén az oltártól a rendezvénytermen át egészen a konyháig. Egy pillanatra pedig még a jegygyűrű hollétén aggódó vőlegényt is elcsíphetjük.

Ha a pilóta munkássága felkeltette érdeklődésed, mindenképp ajánljuk a Manchester City stadionjáról készült videóját is, melyben hibátlan manőverezéssel járta be a hatalmas épület zegzugos folyosóit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.