Hirdetés

A TP-Link okosotthonnal még a betörőt is elijesztheted



|

A TP-Link eszközeinek segítségével te is gyorsan, és nem mellékesen végtelenül egyszerűen felokosíthatod saját otthonodat. Ebből a videóból pedig az is kiderül, egészen pontosan mi kell ehhez.

Hirdetés

Az okosotthon már nem egy futurisztikus jövőkép, hanem a könnyen elérhető jelen. A TP-Link Tapo termékcsalád tagjaival pedig akár te is egyszerűen felokosíthatod az otthonodat. A PC World főszerkesztője, illetve a GameStar részéről Kaci azért ültek most le a stúdióban, hogy átbeszéljék, mit is tudnak ezek az okoseszközök. 

Az okoskonnektorok, okoségők és kamerák együttes rendszere teremtheti meg azt a praktikus ökoszisztémát, ami segítségével a korábban csak sci-fi filmekben látott trükködre a te lakásod is képes lesz. 

Hirdetés

És hogyan ijesztheted el például a betörőt? Nos, az ebben a videóban is bemutatott kamera azonnal jelzést küld a mobiltelefonodra, ha mozgást érzékel, és mivel kétirányú kommunikációra is képes, azonnal rákiabálhatsz arra az illetéktelen személyre, aki mondjuk épp a nyaralód kerítésén akar bemászni. 

Az alábbi video részletesen bemutatja, mire képes és hogyan működik egy TP-Link okosotthon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.