Hirdetés

A Tumblr is megtrollkodta a Twittert az elmúlt napok hisztije miatt



|

Duplázza a tétet a Tumblr, miközben nem emel árat.

Hirdetés

Amióta Elon Musk megvásárolta a Twittert, folyamatosan áll a bál a közösségi oldal körül. Miközben sokan már azon gondolkodnak, hogyan vegyék át a platform helyét, mások tökéletesen megelégednek azzal, hogy gúnyt űzve például a hitelesítési botrányból jó kis hírverést csinálnak maguk köré, és valamennyi pénzt is begyűjtenek közben.

Utóbbi csoportba tartozik a Tumblr is, ahol bárki néhány kattintással készíthet saját blogot, és ugyan az elmúlt években majdnem eltűnt, most szépen kezdi visszanyerni a népszerűségét. 

Hirdetés

A Tumblrön feltűnt egy felület, ahol a felhasználók 8 dollárért vásárolhatnak hitelesítést igazoló kék ikont pipával, pont mint a Twitteren, de van egy csavar. A Tumblr nem aprózta el, az adminok pontosan tudják, mennyire vágynak erre az emberek, tehát duplázták az értéket, aki befizeti a 8 dollárt, rögtön két hitelesítést kap. Mármint ikont, mert amúgy semmi mást nem jelent.

A Tumblr biztosan ennek a jó poénnak köszönhetően is bevonz néhány felhasználót, a számaikkal azonban mostanában enélkül is elégedettek lehetnek, hiszen az emberek újra felfedezték az alternatívákat a Twitterre, pláne mióta beindult az Elon Muskos mizéria.

A blogkészítő site nemrégiben visszaengedte az NSFW tartalmakat is, miután már egy ideje eltávolították azokat, ugyanis a meztelenség elképesztő mennyiségben volt jelen az oldalakon, és a gyerekpornográfiát sem tudták kordában tartani. Musk egyébként időközben valószínűleg belátta, hogy nem tudja elviccelni a dolgot, és ez nem megy majd le az emberek torkán, így letett a fizetős hitelesítés ötletéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.