Hirdetés

A Twitter vezetősége végül enged Elon Musk követeléseinek



|

A közösségi oldal hajlandó megadni a platformon működő botokra vonatkozó adatokat a SpaceX és a Tesla vezetőjének.

Hirdetés

Újabb fontos mérföldkőhöz jutott az Elon Musk és a Twitter üzlete, miszerint Musk nagyjából 44 milliárd dolláros értékét, tehát részvényenként közel 55 dollárért hajlandó lenne megvásárolni a mikroblogot. Musk néhány héttel ezelőtt egy komoly bot problémára hívta fel a figyelmet, azonban sokáig nem kapott választ, így már azt is nyilatkozta, hogy hajlandó lenne elállni az akvizíciótól.

A jelek szerint a Twitter vezetősége a eleget tesz Musk kérésének, és megadja azokat az adatokat, amik a közösségi oldalon működő botok működéséhez kapcsolódnak.

Hirdetés

A SpaceX és Tesla vezetőjének legutóbbi lépése az volt, hogy felfüggesztette az akvizíciós folyamatokat, miután a Twitter vezetősége ignorálta a kérését, illetve a sokadik felszólítást követően ügyvédi csapatával hivatalos dokumentumban kérte a hamis fiókokra vonatkozó bizonyítékokat. Musk jogi képviselői azt állították, hogy a Twitter szerződést szeg azzal, ha visszatartja az adatokat, így meghiúsulhat a felvásárlás.

A The Washington Post legutóbbi értesülései alapján azonban a Twitter hajlandó együttműködni Muskkal, és a tervek szerint a jövő hét folyamán teljes hozzáférést biztosít az igazgatóság Musk számára az oldal által kezelt valós idejú bejegyzésfolyamhoz, illetve az azokhoz kapcsolódó metaadatokhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.