Hirdetés

A valaha volt legnagyobb frissítést kapja a Galaxy Note 9 S Tolla



|

Nagyon úgy néz ki, hogy Bluetooth-eszközzé változik az S Toll a következő Samsung csúcskészülékben.

Hirdetés

Nemrég érdekes és izgalmas részletekről számoltunk be a Samsung következő csúcskészülékével kapcsolatban. Az Ice Universe néven működő szivárogtató ráadásul arról beszélt, hogy megéri majd várni a Galaxy Note 9 új S Tollára. 

Hirdetés

A Samsung maga is kihangsúlyozta az S Tollat, az augusztus 9-én esedékes Unpacked rendezvény meghívóján ugyanis éppen az díszeleg. Ezen az eseményen mutatkozik be a Galaxy Note 9. 

Ice Universe szerint az új S Toll segítségével vezérelhetjük majd a zenelejátszást, illetve időzítőnek is jó lesz a toll. A stylus ráadásul Bluetooth-képes lesz, és valami olyan funkciót is tud, aminek semmi köze a digitális tollakhoz. A spekulációk szerint vezeték nélküli hangszóró lesz a tollból. Ha ez igaz, akkor mindenképp vastagabb Galaxy Note 9-cel kell számolnunk az akkumulátor miatt. 

A Galaxy Note 9 tehát mindenképp izgalmas lesz, többek között az új S Tollnak hála, ami az eddigi legnagyobb megújuláson megy keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.