Hirdetés

A Valve épített egy óriási Steam Decket



|

Reményeik szerint hamarosan az ázsiai piacra is betörnek az eszközzel.

Hirdetés

A Tokyo Game Show-n idén a Valve is feltűnt, hiszen végre az ázsiai térségben is elérhetővé teszi a rendkívül népszerű kézikonzolját, a Steam Decket. A gyártó azt találta ki, hogy a piacon, ahol általában a kisebb méretű eszközök a kelendőbbek, épít egy óriási konzolt az esemény kellős közepén. Erre mondjuk tuti mindenki felfigyel majd.

A Valve mini számítógépe minden korábbi becslést felülmúl, elképesztő mennyiségben fogy, amiért további gyártási kapacitásról is gondoskodni kellett, úgy, hogy a konzol eddig a népes ázsiai országokban korábban még nem is volt elérhető.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt aztán végre elindult az előrendelés Hongkongban, Dél-Koreában, Japánban és Tajvanon is, az indulást pedig egy óriásoknak szánt Steam Deckel ünnepli a Valve.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy bármilyen külön produkcióra képes-e a hatalmas kézikonzol, de már magában a jelenléte is elég volt, hogy felfigyeljenek rá az eseményre kilátogatók.

Ha az óriás Steam Deckről nem is olyan nagy kár, hogy lemaradunk, azért az tényleg elkeserítő, hogy a rendkívül cuki Steam Deck kulcstartó is csak a TGS helyszínén volt megvásárolható - persze aki nagyon akarja, elkölthet néhány havi fizetést egyre az eBay-en.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.