Hirdetés

A vámosok lefoglaltak egy rakás kamu AirPods-ot – kiderült, hogy igazából OnePlus fülesek



|

Az Egyesült Államok vámosai büszkén számoltak be nagy fogásukról, de nem pont azt rejtették a dobozok, amikre ők elsőre gondoltak.

Hirdetés

Mióta az Apple bemutatta a vezeték nélküli AirPods fülhallgatókat, egyre több gyártó kap kedvet ahhoz, hogy hasonlóan kompakt megoldásokkal álljon elő. A legtöbben teljesen eltérő dizájnt használnak, de akadnak olyanok is, akiknek ugyancsak az elektromos fogkefe feje ad ihletet: ilyen például a OnePlus is, ami a Budsot és tokját abszolút az AirPods mintájára alkotta meg.

Hirdetés

A múlt héten az US Customs and Border Patrol (CBP) lefoglalt "2000 Apple AirPods hamisítványt", melyek Hongkongból érkeztek. Közleményükben megjegyezték, hogy ha valódi termékek lettek volna, 398 ezer dollárt érnének, így nagyon lelkesek voltak a fogás miatt.

Twitterre az alábbi két kép kíséretében tették ki a hírt, és nem kell nagy nyomozónak lenni, hogy lássuk, ezek bizony OnePlus Buds fülhallgatók. Még a OnePlus USA is reagált, hogy "Hé, adjátok vissza azokat!"

Ha esetleg kiderülne, hogy kamu OnePlus Budsokról van szó, javulhatna valamit a helyzet, de valószínűleg inkább a vámosoknak kellene felzárkózniuk az aktuális termékkínálatból. Vagy Google-t használni, ha mást nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.