Hirdetés

A vártnál előbb jöhet az iPhone SE 2021



|

Állítólag már áprilisban befuthat az iPhone SE 2021 és az AirPods Pro 2 is.

Hirdetés

Folyamatosak a pletykák az új iPadekről és az iPhone 13 szériáról, de az Apple sok más hardvert is hoz még idén. Ott van például az iPhone SE 2021, amiről eddig azt beszélték, nem is jelenik meg. Aztán az AirPods Pro 2, amelyet őszre vártak. A japán MacOtakara most pedig arról beszél, hogy a forrásai szerint mindkettő megjelenik idén áprilisban

A jó iparági kapcsolatokkal rendelkező blog további részleteket sajnos nem említett, így nehéz lenne megmondani, hogy melyik forrásnak van igaza, jön-e ez a két termék áprilisban, vagy soha nem is jelennek meg. Olyanról is lehetett már hallani elvégre, hogy az Apple végzett az iPhone SE sorozattal. 

Hirdetés

A 2021-es frissítés már csak azért is korainak tűnik, mert az eredeti iPhone SE 2016-ban jelent meg, az utódra igen sokat kellett tehát várni. Biztosat tehát senki sem tud, de az ellentmondásos pletykák valószínűleg arra utalnak, hogy az Apple dolgozik ezeken a projekteken.

Később kiderül, hogy piacra dobja-e a szóban forgó készülékeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.