Hirdetés

A vártnál hamarabb dobja be a törölközőt a Samsung összehajtható mobilja



|

Egy automatizált stresszteszt szerint a vártnál hamarabb megy tönkre a Samsung Galaxy Fold.

Hirdetés

Sok híresség vagy cég foglalkozik azzal, hogy okostelefonokat kínoz. A Samsung Galaxy Fold is népszerű választás ilyen körökben. Zack Nelson szokásos stressztesztjén igazából egészen jól szerepelt az összehajtható mobil, persze azért extrém óvatossággal és figyelmességgel kell használni. De aztán jöttek a többiek. 

Hirdetés

A Samsung szerint a Galaxy Fold 200 000 hajtogatást visel el, amivel 5 éves élettartamot kap. A CNET ezt akarta megvizsgálni, és élőben közvetítette a tesztjét, amelyben egy automatizált gép össze- és kihajtotta a mobilt. 

A meglehetősen hosszú teszt végeredménye nem túl vidám, az eszköz már 120 000 hajtogatás táján bedobta a törölközőt. Ez az ígéret 60 százaléka, ami kb. 3 év használatnak felelne meg. 

A SquareTrade nemrég hasonló tesztet végzett, náluk ígéretesebb, de nem tökéletes eredmények születtek, igaz, abba is hagyták 120 000-nél. A CNET tesztjén sokkal komolyabb a sérülés, a kijelző és a zsanér is megadta magát egy idő után. 

A FoldBot robot ugyanakkor elég agresszíven nyitogatta a Galaxy Foldot, vagyis újra fennáll, hogy aki különösen óvatosan használja az eszközt, annál sokkal tovább bírja majd. Ráadásul nem valószínű, hogy lenne bárki, aki órákon át csak a mobilját nyitogatja (ami szintén nem segített az alkatrészeknek a teszten). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.