Hirdetés

A vártnál hamarabb és érdekesebb csomagolásban jön a Razer Phone 2



|

Már idén szeptemberben, a Project Linda koncepcióval együtt megérkezik az új Razer okostelefon.

Hirdetés

Mindössze 2 hónapja, hogy bemutatkozott és megjelent a Razer Phone, máris az utódjáról beszélünk, ami a vártnál hamarabb érkezhet meg a piacra. 

Hirdetés

A francia FrAndroid, amely általában megbízható információkat szállít, belsős forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Razer Phone 2 már szeptemberben megjelenik, kevesebb mint egy évvel az előd érkezése után. 

Állítólag a Razer Phone 2 egyszerre érkezik a Project Linda kereskedelmi változatával, bár a Razer a végső döntéseket még nem hozta meg. A 13,3 hüvelykes laptop szíve a Razer Phone (és az érintőpadja is), a laptop a kijelzőt, billentyűzetet, extra akkut és tárhelyet adja, dokkolásra alkalmas területtel. A hibrid mobileszköz szuper játékélményt és produktivitást ígér. 

Egyelőre nincsenek részletek a Razer Phone 2-ről, de minden bizonnyal erősebb lesz, mint az eredeti modell. A 8 GB RAM-ot, Snapdragon 835-ös chipet és 120 Hz-es QHD-kijelzőt persze nem könnyű túlszárnyalni, hibák ide vagy oda

A Razer ügyvezetője pedig tényleg úgy gondolja, hogy a Project Linda jó ötlet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.