Hirdetés

A vártnál jobb támogatást kaphat az HTC U11



|

Ha minden jól megy, akkor az HTC U11 nem csak 2 évig lesz frissítve: az Android Q-t is megkapja.

Hirdetés

A héten menetrend szerint bemutatkozott az HTC U11, amely gyárilag Android 7.1-gyel jelenik meg június elején. 

Hirdetés

Bár nincs rajta jackcsatlakozó, sem dupla kamera, a kezelőfelület egyáltalán nem hat frissként, sokak szerint pedig az előlap is olyan, mint egy évekkel ezelőtti modellé; ennek ellenére sok erőssége van a készüléknek. A kamerája a DxOMark szerint jobb, mint a Google Pixelé, hardverben nagyon erős, érintésérzékeny az oldala, és vízálló is. 

Ráadásul az HTC egyik elnöke, Chailin Chang azt is elárulta, hogy az ágazatban megszokott 2 évnél tovább tervezik szoftveresen támogatni az HTC U11-et. 

Az Android O-t és a jövőre érkező Android P-t biztosan megkapja az HTC U11, de a Trusted Reviews szerint Chang leszögezte, hogy az Android Q-t is, ha minden jól megy. 

Amennyiben az Android Q hardveres és szoftveres követelményeinek megfelel majd az HTC U11, illetve a fogyasztó számára értéket is ad az új rendszer, akkor a 2019-es Android sem hiányzik majd az eszközről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.