Hirdetés

A vártnál nagyobb az érdeklődés a Samsung hajtogatható készülékei iránt



|

Annyi az előrendelés, hogy a Samsung már belengette a halasztás lehetőségét is.

Hirdetés

A közelmúltban bemutatkoztak a Samsung új hajtogatható készülékei, a Galaxy Z Fold 3 és a Z Flip 3, melyek sokat fejlődtek elődeikhez képest - utóbbit volt alkalmunk tesztelni is. Eddig úgy tűnt, a felhasználók többsége kivár (ami egyébként mindig ajánlott, ha új technológia debütál a piacon), de most sokan jelezték érdeklődésüket nem csak ezek, de a Galaxy Watch 4 iránt is.

Az AllAboutSamsung által megszerzett, németországi e-mailben a gyártó arról tájékoztatja néhány előrendelőjét, hogy előfordulhatnak késések, különösképp a Galaxy Watch 4 és a Z Fold 3 512GB-os változata esetében. 

Hirdetés

Ennek oka a nagy kereslet, amit a kezdeti kínálattal jó eséllyel nem fognak tudni kiszolgálni, augusztus 27. helyett legkorábban szeptember közepére várhatják a szállítmányt, akik nem voltak elég gyorsak. 

Az Egyesült Államokban a Z Fold 3 szeptember 3-án, a Z Flip 3 augusztus 31-én érkezik meg az első felhasználókhoz, míg a Watch 4 egyes modelleire akár szeptember 6-ig is várni kell. Ha az érdeklődés kitart, számíthatunk ideiglenes készlethiányra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.