Hirdetés

A vártnál rosszabbul teljesíthetnek a Samsung Galaxy S21-ek



|

Egy dél-koreai cég felmérése szerint az S21-széria eladásai alulmúlják az S20-ét és S10-ét is.

Hirdetés

Alapvetően nem szükséges minden évben okostelefont cserélni, hacsak nem számolunk azzal, hogy minél régebbi a készülékünk, annál többet veszít értékéből. A gyártók sem számítanak erre, de az eladásokon is látszik, hogyha legfrissebb csúcsmodelljük nem mutat kellő előrelépést a korábbiakhoz képest. Bár sokan azt várták, hogy az S21 széria sikeres lesz, a Kiwoom Securities jelentése szerint nem olyan jó a helyzet.

Az elmúlt hat hónap során állítólag 13,5 millió fogyott a sorozat tagjaiból, ami 20%-kal rosszabb eredmény az S20-akhoz képest, és 47%-kal múlja alul az S10-eket. Ugyanakkor az év második negyedében 4 millióval több okostelefon kelt el, mint egy évvel korábban ugyanezen időszakban, ami azt jelentheti, hogy a belépő szintű és középkategóriás eszközök népszerűsége nőtt.

Hirdetés

A Samsung sem elégedett, állítólag arra számít, hogy majd az AMD RDNA GPU-val szerelt Exynos 2200 miatt újra megnő a kereslet. Meglátjuk, mit tud, és tudása elég lesz-e, hogy meggyőzze a felhasználókat a váltás szükségességéről.

Azt, hogy a Samsung tervei most nem igazán jöttek be, az is alátámasztja, hogy az európai mobilpiacon átvette tőle a vezetést a Xiaomi.

A gyártó augusztus 11-én új készülékeket jelent be, várhatóan az összehajtható termékek lesznek majd fókuszban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.