Hirdetés

A Veger ACE100 powerbank egy kis extrát is ad a telefontöltéshez



|

A Veger ACE100 rendelkezik egy olyan különleges funkcióval, ami sokak számára ellenállhatatlan lesz.

Hirdetés

Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű és praktikus egy powerbank, amivel szinte bármely mobileszközödet útközben is feltöltheted. A Veger számtalan, minőségi mobil akkumulátort kínál, ám az ACE100 különleges funkciója biztosan sokak számára ellenállhatatlan lesz. Ez nem más, mint az integrált hálózati csatlakozó, amit a 2,9 cm vastag, 218 grammos készülékházból hajthatsz ki. 

Ezáltal egyenesen a konnektorba illesztheted a powerbanket, amely egyrészt tölti a belső akkumulátort, másrészt USB-s töltőfejként is funkcionál. Ehhez három USB-portot kapsz: két Type-A-t és egy Type-C-t.

Hirdetés

A két normál csatlakozó QC 3.0 szabvány szerinti, vagyis 18 wattos gyorstöltésre képes, míg a Type-C-n a PD 3.0-s 20 wattos töltés is elérhető. Utóbbi porton keresztül gyorstölteni is tudod az ACE100 powerbanket, ami hasznos, és sok töltőből kifelejtik.

Sajnos a beépített villásdugó miatt csupán 10 ezer mAh-s akkumulátor fért a készülékházba, és még Type-C-n is 3,5 óra szükséges a teljes töltöttséghez (közvetlenül a konnektoron keresztül 6 óra).

A gyártó részéről ugyanakkor kedves figyelmesség a Type-C-Type-C töltőkábel, amelyet az ACE100-hoz köthetsz, de a vételár kissé magasra sikeredett - reméljük, ez hamarosan mérséklődik.

Ha szeretnél hasonló termékteszteket olvasni, akkor vedd meg a 2022/04-es PC World magazint, amihez értékes szoftvereket és PC-s teljes játékot (most egy rakást) kapsz ajándékba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.