Hirdetés

A Vertu Aster P-hez képest az iPhone XS Max is olcsó



|

Feltámadt a Vertu: az új okostelefonja nagyjából 5000 dollártól érhető el, de csak középkategóriás tudással rendelkezik.

Hirdetés

Több mint egy éve már, hogy a Vertu kiszállt a piacról. A luxusmobilokkal foglalkozó márka most feltámadt, és újra kínál méregdrága okostelefont. 

Hirdetés

Az első modell a Vertu Aster P névre hallgat, és alapvetően egy középkategóriás eszköz, prémium anyagokkal: titán kerettel é bőr hátlappal. A készülékeket Angliában, kézzel szerelik össze. Nagyon drága az Aster P, az iPhone XS Max olcsónak tűnik mellette. 

A Vertu Aster P a kínai JD.comról rendelhető elő, nagyjából 5000 és 14 000 dollárért. 

Tudásban ennyiért 500 dollár alatti hardvercsomag jár: Qualcomm Snapdragon 660-as chip, 4,9 hüvelykes, 1920 x 1080-as AMOLED kijelző, 6 GB RAM és 128 GB tárhely. 

A készülék 3200 mAh-s akkut, USB-C portot, 12 és 20 megapixeles kamerákat, NFC-t és dual-SIM-foglalatot kapott. A felárat persze a dizájnért, az anyagokért kell fizetni. A kijelzőt zafírüveg borítja például, illetve krokodilbőrt is kapunk. 

Ha felhajtjuk a SIM-kártyát takaró elemet, akkor ott lesz az aláírása annak is, aki összerakta a konkrét modellt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.