Hirdetés

A világ egyik legnagyobb cége betiltotta a dolgozók körében a TikTokot



|

A Wells Fargo, a világ egyik legnagyobb pénzintézete törölteti a dolgozói telefonjáról a TikTokot.

Hirdetés

Nem egyszerű a TikTok helyzete. Az app, amiért oly sokan rajonganak, nemrég lett betiltva Indiában, majd felröppent a pletyka, hogy Amerikában is hasonló sorsa jut. Mike Pompeo amerikai külügyminiszter maga mondta el, hogy keresik a módját a TikTok korlátozásának. Aztán pedig jött egy jelentés, amely szerint az Amazon arra szólította fel a dolgozókat, hogy töröljék a céges ügyeket is kezelő mobiljaikról a TikTok appot. 

Hirdetés

Miközben az Amazon később arról beszélt, hogy tévedésből kérték ezt a dolgozóktól,  a Wells Fargo, a világ egyik legnagyobb pénzintézete vállaltan felszólította kollégáit, hogy azonnal töröljék okostelefonjukról aTikTokot. Ez nem pletyka, hivatalosan is megerősítették, hogy az adatvédelmi aggályok miatt döntöttek a tiltás mellett. 

A mostanában kevésbé szem előtt lévő Anonymus hackercsoport is megszólalt egyébként a TikTokkal kapcsolatban: szerintük is törölni kell, mert folyamatosan adatokat vesz át a kínai állam számára a felhasználók készülékeiről.

Ti használjátok az appot továbbra is, vagy elbizonytalanítanak ezek a hírek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.