Hirdetés

A világ első HDR10+ kijelzős táblagépe lett a Galaxy Tab S6



|

Most először építettek táblagépbe olyan képernyőt, ami már HDR10+ minősítést kapott.

Hirdetés

Nem sokkal a Galaxy Note 10 modellek előtt debütált a Galaxy Tab S6 csúcstablet, amely végre kompromisszumoktól mentes prémium termék lett (elvégre az elődjével ellentétben nem előző-generációs chippel érkezik). 

Hirdetés

A Samsung később egy másik fontos dolgot is kiemelt. Ez ugyanis a világon az első táblagép, amelybe már HDR10+ minősítésű kijelzőt építettek. 

A plecsnit átfogó minőségi tesztek után érdemelte ki a Galaxy Tab S6. A HDR10+ maga pedig abban több a HDR10-nél, hogy minden egyes jelenetben, a tartalom lejátszása közben feltérképezi a látottakat, és állandóan finomhangolja a beállításokat. Mivel ez nem statikus, ezért elvileg szebb és gazdagabb színeket eredményez, jobb, részletgazdagabb árnyékokkal. 

A HDR10+ tartalmakat egyelőre leginkább az Amazon Prime Video app kínálatában lehet megtalálni, vagyis nem jönnek elő a technológia előnyei bárhol. A HDR10+ minősítést egyébként a Galaxy S10 és Note 10 modellek is megkapták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.