Hirdetés

A világszerte felbukkanó rejtélyes fémoszlop felrobbantotta az internetet



|

Pár hete érkeztek fotók egy fémoszloptól, mely Utah egyik elhagyatott pontján bukkant fel, azóta pedig a világ több pontján is felfedezték. Persze a mémgyárosok is beindultak a jelenség kapcsán.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg belefutottak már a közösségi oldalak böngészése közben abba a furcsa fémoszlopba, melyet a utah-i sivatag közepén kapott lencsevégre valaki. A tárgy önmagában egyáltalán nem tűnik különlegesnek, hiszen egy magas, teljesen hétköznapi fém hasábról beszélünk, de sok ember fejében szöget ütött, hogy vajon hogy kerül ez a látszólag hasznavehetetlen objektum egy sivatag közepére? 

Azóta már Romániában és Kaliforniában is feltűnt egy hasonló monolit. Noha a utah-i és a romániai oszlopok azóta eltűntek, az internetnek hála a rejtély tovább él, melynek kapcsán természetesen a mémgyártóknak is beindult a fantáziája.

Hirdetés

A nagyobb cégek marketingesei egyből felfedezték a lehetőséget egy kis reklámra és elkezdték saját mémjeiket legyártani a monolithoz:

"Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, hogy bármi közünk lenne a monolit eltűnéséhez."

Na persze az internetes művészeket sem kell félteni, hiszen ők is megtalálták a módját, hogy hogyan csináljanak viccet a rejtélyből:

"Egy új monolit tűnt fel Olaszországban... Sokkal fejlettebbnek tűnik a többinél."

Persze a videojátékos és filmes kultúrába is beszivárgott a jelenség, ahol szintén született néhány emlékezetes alkotás:

Ha esetleg nektek van olyan kedvencetek, amit kihagytunk, azt nyugodtan osszátok meg velünk a kommentek között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.