Hirdetés

A viselhető eszközök még az iPhone-t is lenyomhatják



|

A Wall Street Journal szerint az Apple Watch és az Apple AR-szemüveg még az iPhone-nál is meghatározóbb termék lehet a jövőben.

Hirdetés

Az iPhone (az összes modell) az Apple legfontosabb terméke, amelyen keresztül más Apple termékeket és szolgáltatásokat is elérnek a felhasználók. Egyelőre nehéz elképzelni, hogy lesz ennél fontosabb és meghatározóbb eszköz a gyártó kínálatában, de a Wall Street Journal úgy véli, hogy a viselhető eszközök idővel még az iPhone-okat is lekörözik

Hirdetés

A viselhető eszközök szektorában 17 százalékos piaci részesedéssel bír az Apple Watch (legalábbis az IDC legutóbbi jelentése szerint). Az elmúlt egy évben az Apple Watch és az AirPods 10 milliárd dolláros bevételt generáltak. Ez eltörpül az iPhone-ok által hozott összeghez képest. 

Gene Munster azonban úgy véli, hogy az Apple már az első egy évben 10 millió AR-szemüveget adhat el. Ez a headset/szemüveg szerinte 2021-ben debütál majd, 1300 dolláros vételáron. 

A Wall Street Journal úgy véli, hogy eleinte az Apple AR-headsete korlátozott funkcionalitással rendelkezik majd, és csak iPhone-nal működhet. Végül önálló eszközzé válik, mint az aktuális Apple Watch. A lap szakértői szerint a viselhető eszközök nem a legtöbbet hozó termékké növik ki magukat, hanem a legmeghatározóbbá. Vagyis lehet, hogy iPhone-ból többet adnak majd el, de az Apple felhasználói a viselhető eszközökön keresztül fizetnek majd elő az olyan szolgáltatásokra, mint az Apple Music vagy a jövőben induló Apple Video. Ennek hála pedig egyre több pénzt kereshet a szolgáltatásokon az Apple. Tavaly 30 milliárd jött össze, 2021-re 50 milliárd a cél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.