Hirdetés

A viselhető eszközöket is felturbózza az új Gorilla Glass



|

A Corning Gorilla Glass DX és DX+ védőüvegei speciálisan a viselhető eszközökhöz készültek.

Hirdetés

A Corning nem csak a Gorilla Glass 6-ot mutatta be nemrég, hanem két további új terméket is. A Gorilla Glass DX és a DX+ megoldásokról van szó, amelyek feladata az, hogy megküzdjenek a napsütésben jelentkező tükröződéssel. 

Hirdetés

Az új termékeket a Corning inkább viselhető eszközökhöz, konkrétan okosórákhoz szánja, és nem okostelefonokhoz. Ez egyben arra is enged következtetni, hogy az új védőüvegek jelentős mértékben drágábbak lesznek. 

A cég szerint a gyártók és a fogyasztók azt szeretnék, ha a kijelzők napfényben is jobban olvashatóak lennének. A tükröződést 75 százalékkal képes csökkenteni az új termékcsalád a hagyományos üvegekhez mérten. Emellett 50 százalékos javulás várható a kontrasztarányban is, ugyanolyan fényerő mellett. 

Mindez persze jobb üzemidőt is eredményez összességében, feltéve, hogy valaki elég időt tölt a szabadban ahhoz, hogy ezt tapasztalhassa. 

A DX és a DX+ között a különbség egyébként az, hogy a DX+ fokozott karcállósággal rendelkezik, vagyis a luxuskategóriában indul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.