Hirdetés

A vitaminjaival együtt az AirPods fülesét is lenyelte egy brit műsorvezető



|

Újabb AirPods-lenyelős baleset történt, ezúttal egy ismert személyiség járt pórul.

Hirdetés

Az Apple apróbb kütyüi rendszeresen kitermelik a maguk híreit: az Apple Watch általában az életmentésekkel kerül a címlapokra, az AirTag tracker egyre inkább a visszaélésszerű követésekről kezd hírhedté válni, az AirPodsot pedig valahogy mindig lenyelik az emberek.

Tavaly novemberben számoltunk be egy tiktokozóról, aki fájdalomcsillapító helyett az Apple vezeték nélküli fülesét küldte le a gyomrába, és már akkor sem ez volt az első ilyen baleset, most pedig itt egy újabb sztori, amelynek egy brit műsorvezető a főszereplője.

Hirdetés

A Channel 4 ingatlanos show-ival befutott Kristie Allsopp a Twitteren kürtölte szét, hogy vitaminok helyett az egyik AirPods fülesét sikerült lenyelnie, ám szerencsére vissza tudta öklendezni, mielőtt a kütyü elindult volna a nagy útra az emésztőrendszerén át. Később egy képet is megosztott, ami szerinte alátámasztja, hogy miért könnyű tápláló tablettának nézni az Apple termékét.

A fotó alapján egy első vagy második generációs AirPod keveredhetett a vitaminok közé,  hiszen a tavaly ősszel bemutatott AirPods 3-nak jóval rövidebb a szára. Allsopp tehát még jól is járt, hogy kitartott a régebbi modell mellett, mert az újat vélhetően sokkal könnyebben lenyelné.

A PC World tanácsa, hogy tanuljunk más kárán, és figyeljünk oda az AirPodsra, a hasonló sztorik burjánázásból ugyanis arra következtethetünk, hogy nem csak 3 éves korig áll fenn az apró tárgyak lenyelésének veszélye.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.