Hirdetés

A Vivaldi böngészője forradalmasítja a böngészőfülek rendszerét



|

Elárasztanak a megnyitott tabok, egy igazi káosz munka közben a böngésződ? A Vivaldi jön, és segít.

Hirdetés

Valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek napközben millió és egy tab, avagy böngészőfül van megnyitva kedvenc webes böngészőjükben. A rendszerezésnél némi segítséget nyújthat, ha egyszerre két monitort használ az ember, és ezekre dobja szét a megnyitott oldalakat, de olykor még így is apokaliptikus körülmények állhatnak elő. 

A Vivaldi most rendet szeretne teremteni a káoszban, ezért saját böngészőjében bevezetett egy új funkciót: immár két, egymás alatti sorba rendezhetjük el a megnyitott oldalakat. 

Hirdetés

Gyakorlatilag tehát a varázslat abban rejlik, hogy létrehoztak egy második böngészőfül-sávot. Jon von Tetzchner, a Vivaldi ügyvezető igazgatója a következőket mondta el a fejlesztéssel kapcsolatban:

"A Vivaldi böngészőfül-rendszerezési megoldásával rendkívül sok információt kezelhetnek a felhasználók, miközben minden rendszerezve van. A kétszintű böngészőfülek rendszere példa arra, hogyan fejlődhetünk azoknak az embereknek az érdekében, akik mellettünk döntenek."

Több más böngésző is próbálkozik egyébként a fülek megreformálásával, de a legtöbb megoldás azzal jár, hogy csökken a böngészőfülek mérete is, ami megnehezíti azok átlátását. A Vivaldi rendszerében ezzel szemben szó sincs ilyesmiről.

Mindez így fest a gyakorlatban:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.