Hirdetés

A Vodafone TV kínálatában már Netflix is van



|

A minél szélesebb körű szolgáltatáscsomagra gyúró Vodafone három hónapig még át is vállalja a Netflix havidíját az ügyfelektől.

Hirdetés

A magát csak tartalom-aggregátornak nevező Vodafone újabb érdekességgel frissítette a kínálatát, ezúttal a tévés piacon. Szeptember 14-től ugyanis a hazai telekommunikációs vállalatok közül elsőként vette fel a portfóliójába a Netflix streamingszolgáltatást. Amennyiben valaki Vodafone TV-vel és havidíjat mobilelőfizetéssel is rendelkezik a szolgáltatónál, és a Vodafone-nál december 13-ig vásárol Netflix-előfizetést, akkor csomagtól függően 2-3 hónapig átvállalja a Vodafone a Netflix havidíját. 

Hirdetés

A Netflixen reklámoktól és szünetektől mentesen olyan alkotásokat lehet például megnézni, mint a Vaják, Az ír, a Narcos vagy éppen a Stranger Things. A magyar tartalmak mennyisége egyre javul, de azért bőven lenne még hová fejlődni. 

A tartalmak egyébként a Vodafone TV menüjéből is elérhetőek lesznek, így a böngészés is egyszerűvé és felhasználóbaráttá válik a  Vodafone szerint. A Vodafone TV előfizetői emellett bármilyen tévén, egyetlen gombnyomással elérhetik így a Netflixet, ahhoz már okostévére sincs szükség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.