Hirdetés

A Windows 10 ezentúl megkérdezi majd, hogy mire használod a PC-d



|

A Windows 10 telepítése után felugró beállítási képernyőn arról érdeklődik majd a Microsoft, hogy mire használjuk a gépet - és ennek megfelelően igyekszik testre szabni a felhasználói élményt.

Hirdetés

A PC-ket messze nem ugyanazokra a feladatokra veszik igénybe az emberek, elvégre van, aki mindennap egy adott gépen dolgozik, más pedig játékra használja, míg egy harmadik valaki például kizárólag filmeket néz rajta. A Microsoft emiatt igyekszik a lehető leginkább testre szabott felhasználói élményt garantálni a Windows 10-zel, és annak beállításait a konkrét használati módra optimalizálni. Éppen ezért most azzal a beállítási képernyővel variál, amely a rendszer telepítése után ugrik fel. 

Hirdetés

A Windows Insiderek számára élesített testre szabási képernyőn a Microsoft megkérdezi, hogy mire szeretnénk használni a PC-t, és bár egyelőre a rendszer konfigurációját nem változtatja meg, a szövegezés alapján ez a finomhangolás lehet a cél. 

A rendszer így attól függően, hogy munkára, tanulásra, családi használatra vagy játékra van szánva a PC, képes lesz a beállításokkal és opciókkal igazodni az igényekhez. Ez a kijelző az Insidereknél akkor jön most elő, ha újratelepítik a Windowst. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.