Hirdetés

A Windows 11 érkezésével a Paint is megújul



|

A népszerű szerkesztő is új dizájnt kap a friss operációs rendszerben.

Hirdetés

A Microsoft Paintet valószínűleg nem sok mindenkinek kell bemutatni, hiszen a képszerkesztő alkalmazás már nagyon régóta része a Windows operációs rendszer különböző verzióinak, és remek választás is lehet egyszerűbb munkák elvégzéséhez.

Természetesen a közeljövőben debütáló Windows 11-ből sem marad ki a jól ismert program, és nemrég kaptunk is egy kis ízelítőt abból, hogy fest majd a megújult változata.

Hirdetés

A Microsoft munkatársa, Panos Panay a saját Twitter-oldalán tett közzé egy újabb kedvcsinálót a Windows 11-gyel kapcsolatban, aminek köszönhetően ezúttal a felfrissült Paintet nézhetjük meg közelebbről. A rövid videó alapján úgy tűnik, hogy a szerkesztőben lesz már sötét mód, illetve némileg megújul a kezelőfelület és az általános dizájn is.

A Windows 11 jelenleg nyílt bétában van, de a tervek szerint még idén megjelenik hivatalosan is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.