Hirdetés

A Windows 7-ből emel át egy hasznos funkciót a Windows 10



|

A Windows 10 konkrétan képes lesz a mobilról streamelt zenét a PC hangszóróin megszólaltatni.

Hirdetés

A Windows 10 májusi nagy frissítése lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy a mobilon lejátszott zenét a PC-jük hangszóróján szólaltassák meg, mindehhez pedig csak Bluetooth-kapcsolatra van szükség. Erre a Windows 7 annak idején képes volt, és sokan hiányolták is a későbbi kiadásokban. A lehetőséggel ugyanis valamilyen rejtélyes okból leszámoltak a Windows 8-ban a Microsoft mérnökei, és a Windows 10-ből is hiányzott mostanáig.  

Hirdetés

Hangot küldeni Windows 10-es PC-ről hordozható eszközre jelenleg is lehet, de fogadni Bluetooth-on át már nem. Ez most változik, csak a májusi nagy frissítés telepítésére van szükség hozzá, amire az eddigi információk alapján már nem kell túl sokáig várni.

Az ezt igazoló támogatói dokumentumra a Windows Latest talált rá, és a Microsoft szerint a Bluetooth A2DP sink funkció appszinten lesz kezelve, nem rendszerszinten. A nagy májusi frissítés elvileg még a hónap végén befut a felhasználók gépeire, a startra valamikor május 26. és 28. között lehet jelenleg számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.