Hirdetés

A Windows Defender jobb, mint a legtöbb fizetős végpontvédelem



|

Három fő kategóriában is maximális pontszámot érdemelt ki az AV-Test tesztjein a Microsoft védelmi szoftvere.

Hirdetés

Ritka dolog az, amikor egy gyárilag telepített és ingyenes szoftver jobb, mint a külsős, fizetős riválisok. Az pedig még ritkább, amikor a Windows egyik gyári megoldása bizonyul jobbnak, mint a külsős termékek. 

Hirdetés

Történt ugyanakkor, hogy az AV-Test legutóbbi tesztjein a Windows Defender védelmi szoftver kiválóan vizsgázott, és a fizetős végpontvédelmi megoldások döntő többségét maga mögé utasította. 

A Windows Defender ráadásul három fő kategóriában is maximális pontszámot szerzett. A védelem, a teljesítmény és a használatóság területén is a legjobbnak bizonyult a Windows Defender, legalábbis a május és június között lezajlott tesztidőszak során mindenképp. 

Ugyanilyen kiváló értékelést kizárólag az F-Secure SAFE 17, a Kaspersky Internet Security 18 és a Norton Security 22.17 tudtak elérni. A Windows Defender a legtöbb fizetős végpontvédelemre gyakorlatilag köröket vert rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.