Hirdetés

A Wolt lesz a házhozszállítás Netflixe: havidíjért ingyen érkezik az étel



|

A szerény havidíj már a második-harmadik rendeléssel megtérülhet, de vannak feltételek.

Hirdetés

December 2-ától új szolgáltatással jelentkezik a Wolt: 

Havi 1490 forintos előfizetői díjért cserébe az éttermek jó részéből ingyenes lesz a házhozszállítás.

Akkor is, ha étteremből, és akkor is, ha boltból rendelünk. Mivel a kiszállítási díj 4-500 forintnál kezdődik, de általában ezer forint körüli összeget is felszámolnak érte, nem kell részleteznünk, milyen gyorsan megtérül ez annak, aki rendszeresen rendel a szolgáltatáson keresztül.

Hirdetés

A Wolt+ néven induló opciónak lesznek feltételei, például:

  • legfeljebb 4 kilométer távolságról rendelhetsz;
  • a kosár értékének készételek esetében a 3 ezer, élelmiszerrendelésnél pedig az 5 ezer forintot el kell érnie;
  • nem minden étterem vesz részt a programban.

A Wolt közölte: jelenleg 700-800 partner csatlakozott már indulás előtt, ha a fővárost nézzük, ez közel 40 százaléka a szerződött partnereknek.

A szolgáltatást már több országban bevezették, sikerrel. Az itthoni tapasztalat is az, hogy a kedvezményes kiszállítás meghirdetése nagyban megdobja a rendelési kedvet, így alighanem itthon is sokan előfizetnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.