Hirdetés

A Xiaomi alaposan felturbózta a Mi Band 5 okoskarkötőjét



|

Nagyobb kijelzőt és mágneses töltőt hozott a slágerterméknek ígérkező Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő.

Hirdetés

Régóta megy a pletyka, hogy érkezik a Xiaomi legújabb slágerkarkötője, a Mi Band 5. Ez menetrend szerint be is mutatkozott, és nagy frissítést jelent, sok újdonsággal. Kínában ennek ellenére 26 és 30 dollárért már rendelhető a sima és az NFC-s változat. A legszembetűnőbb újdonság az 1,1 hüvelykes AMOLED-kijelző, amely alaposan testre szabható, még animált számlapokkal is. 

Hirdetés

A szenzorok nem változtak, tehát a véroxigénszint nem mérhető. A szoftver kapott viszont 11 professzionális módot a pontosabb követésért, ötféle úszást automatikusan felismer például. 50 méterig vízálló az eszköz, amely a pulzus mérése során már a rendellenességeket is kiszűri, mint az Apple Watch. A szenzor pedig 50 százalékkal lett pontosabb. Az alváskövetés során pedig már REM-alváshoz köthető adatokat is mér az eszköz. 

Az NFC-s verzió mobilfizetéshez használható, az üzemidő pedig 14 nap. A töltő megújult, a Mi Band 5 hátlapjára mágnesesen tapad fel töltés közben. Nektek hogy tetszenek a megújuló funkciók?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.