Hirdetés

A Xiaomi már a weboldalán listázta a Redmi 9-et



|

Még nem mutatta be a Xiaomi a Redmi 9-es okostelefont, de a saját weboldalán már szerepel a készülék.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Xiaomi hamarosan globálisan is piacra dobja az egyelőre be sem jelentett Redmi 9-et. A Redmi 9 modellszáma M2004J19G lesz, és meglepő módon a Xiaomi nem siet a kiszivárgott információk törlésével, azok még mindig elérhetőek

Hirdetés

Sajnos egyéb dolog nem derült ki a várhatóan olcsó mobilról, de a korábbi pletykák azt állították, hogy MediaTek Helio G80 vagy G70 lapkát várhatunk majd, négy hátsó kamerával. A fő szenzor 13 megapixeles lesz, ezt 8 megapixeles ultraszéles, 5 megapixeles makrós kamera és egy 2 megapixeles mélységérzékelő kísérné - vagyis igazából csak két hasznos kamerát kapnak a felhasználók, a tesztek sorra bizonyítják, hogy a kis felbontású makró- és mélységérzékelők a gyakorlatban használhatatlan képeket eredményeznek. 

A chipek közül lehet, hogy a Helio G70 lesz egyébként a befutó, ugyanis a még ki nem adott Redmi 10X a Redmi 9 kínai verziója lesz, abba pedig Helio G70 kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.